We are aware of the issue with the badge emails resending to everyone, we apologise for the inconvenience - learn more here.
Forum Discussion
DisorganisedDropOut
3 months agoExplorer | Level 4
Files became inaccessible after making changes to them offline.
I'm so stressed out.
I dragged 2 document folders from Dropbox out onto my Mac because I had some older versions of them offline on the Mac desktop. I then used Washing Machine to clean up all ...
- 3 months ago
DisorganisedDropOut wrote:...
Unless there is another solution Mark suggests for me, that is where I'm headed 😞
...
Здравей Стела,
Не съм сигурен, че предложението на Mark е подходящо за вашия случай. Имайте на предвид, че споменатото предложение връща към предишна версия на файл, която вие желате, когато такава съществува. Тук обаче няма друга версия на който и да било файл а изцяло нови файлове, които са преименувани, когато вече има други със същото име! Имайте това на предвид когато преценявате, какво да направите. 😉
Всичко най-добро,
Здравко.
DisorganisedDropOut
Explorer | Level 4
Здравей, Здравко 🙂
Thank you for this! In that case, I will download all of the conflicted copies and other copies back to the Mac from Dropbox in a couple of days' time and clean them of all the duplicates with washing machine then name the folder something else before reuploading as a new folder. I want to cry... it will take me ages.
Unless there is another solution Mark suggests for me, that is where I'm headed 😞
Best wishes,
Stella
Здравко
3 months agoLegendary | Level 20
DisorganisedDropOut wrote:...
...
Здравей Стела,
Не съм сигурен, че предложението на Mark е подходящо за вашия случай. Имайте на предвид, че споменатото предложение връща към предишна версия на файл, която вие желате, когато такава съществува. Тук обаче няма друга версия на който и да било файл а изцяло нови файлове, които са преименувани, когато вече има други със същото име! Имайте това на предвид когато преценявате, какво да направите. 😉
Всичко най-добро,
Здравко.
- DisorganisedDropOut3 months agoExplorer | Level 4
Здравей, Здравко
Наистина много благодаря за отговора. Точно така е - има нови файлове, които аз добавих от компютъра към фолдъра, който бях свалила и изтрила от Dropbox. При връщането на целия фолдър в Dropbox, аз направих грешката да не му сменя името и Dropbox направи конфликта.
Като гледам файловете, които се появиха в Dropbox, поне един-два от тях са тези файлове, които аз имах само на компютъра. Значи има надежда да са се качили в Dropbox някъде из конфликтните фолдъри. Смятам да сваля всичко от Dropbox, да направя restore from the Dropbox bin и да сваля и тази версия, след което да ползвам Washing Machine отново да изчистя копията. След това да върна всичко на Dropbox, като сменя името на фолдъра, за да няма конфликт с изтритото. Мисля че това е единственият начин. Dropbox Support току що ми отговори с предложение за restore. Като се има предвид какво каза и ти - това е май единственият начин.
Да си жив и здрав. Много ти благодаря отново за подкрепата.
Стела
- Здравко3 months agoLegendary | Level 20
DisorganisedDropOut wrote:..., който бях свалила и изтрила от Dropbox. ...
Стела, за да предотвратим бъдещи такива проблеми си позволявам да ви поправя тук. Всъщност вие сте свалила/копирала желаната папка, НО нищо не сте изтрила! 👆 Не забравяйте това. Точно затова се е получил конфликт. Премахване с помощта на Dropbox Selective Sync не означава изтриване, като изглежда си мислите. Премахнатите папки там просто не се появяват в локалната Dropbox папка НО не се изтриват. 😉 Ако искате да изтриете нещо... просто го изтрийте. Това е.
Всичко хубаво и без никакви проблеми вече,
Здравко.
- DisorganisedDropOut3 months agoExplorer | Level 4
O наистина се радвам да бъда поправена! Направо музика за ушите ми. Веднага пускам пералнята (което и без това е само моя работа вкъщи хаха!😉), за да махна копията и да си отдъхна от цялата тази история. Опитвам се да стана по-организирана, но все повече разхвърлям, отколкото оправям!
Поздрави,
Стела
About Delete, edit, and organize
Solve issues with deleting, editing, and organizing files and folders in your Dropbox account with support from the Dropbox Community.
Need more support
If you need more help you can view your support options (expected response time for an email or ticket is 24 hours), or contact us on X or Facebook.
For more info on available support options for your Dropbox plan, see this article.
If you found the answer to your question in this Community thread, please 'like' the post to say thanks and to let us know it was useful!