We are aware of the issue with the badge emails resending to everyone, we apologise for the inconvenience - learn more here.
Forum Discussion
ojt2020
5 years agoNew member | Level 2
アクセス出来なくなったメールアドレスで登録したアカウントの削除について
アカウントの削除について教えてください。
登録したgmailのメールアドレスを先に削除してしまったため、ドロップボックス側が求めるEメールあて送信のパスワードが見れないのでアカウント削除が実行できません。
どうしたらいいでしょうか?教えてほしいです。
- KanameDropbox Staff
ojt2020 さん、こんにちは!
そのアカウントが Basic(無料)プランであれば、休止状態になった後に自動的にアカウントが削除されます。
有償プランを契約されている場合はプランをキャンセルし、Basicプランへダウングレードしてからの換算となります。
アカウントにアクセスできず、プランがキャンセル出来ない場合はDropboxサポートにお問い合わせください。
(サポートのリクエストオプションが表示されない場合はアカウントから一旦ログアウトしてページにアクセスください。)
About 質問する
他のユーザーのディスカッションで回答が見つかる場合があります。回答が見つからない場合は、新しく質問してください。
Need more support
If you need more help you can view your support options (expected response time for an email or ticket is 24 hours), or contact us on X or Facebook.
For more info on available support options for your Dropbox plan, see this article.
If you found the answer to your question in this Community thread, please 'like' the post to say thanks and to let us know it was useful!